ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

logo

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΙ Πελοποννήσου ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.).

Ο Σύλλογος έχει έδρα την Καλαμάτα.

Σκοποί του Συλλόγου είναι: 

  • Η προαγωγή και εξύψωση του πνευματικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών του.
  • Η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών του, καθώς και η εξασφάλιση προϋποθέσεων για καλύτερη λειτουργία του ΤΕΙ Πελοποννήσου με την συνεργασία με τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό του ΤΕΙ.
  • Η κατοχύρωση της λειτουργικής αυτονομίας, ανεξαρτησίας και οικονομικής αυτοδυναμίας του σωματείου μακριά από κομματικές και κυβερνητικές παρεμβάσεις, ώστε να διασφαλιστεί η δημοκρατική λειτουργία και να περιφρουρηθεί ο κυρίαρχος λόγος των εργαζομένων.
  • Η σύσφιξη των κοινωνικών σχέσεων και ενδυνάμωση των συναδελφικών και φιλικών δεσμών και του αισθήματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, με την καλλιέργεια κάθε συλλογικής προσπάθειας ανάμεσα στα μέλη και την ενίσχυση της εξωτερίκευσης και αναζητήσεων των μελών με δημιουργία ή με καλλιτεχνικά, εκφραστικά μέσα.

 

Running sport media | Air Jordan 1 Retro High OG University Blue - Gov - all white nike shox paypal online